Welcome
Prijava / Registruj se

O nama

Dokumentarci.com je destinacija za sve ljubitelje dokumentarnog filma. Cilj stranice jeste da prikupi sve dokumentarne filmove dostupne na internetu i Vama dragim posjetiteljima prezentira iste potpuno besplatno. Svi dokumentarni filmovi mogu se gledati unutar Vašeg internet preglednika, bez potrebe za instaliranjem dodatnih programa, jedino što Vam je potrebno to je Flash player. Nije potrebna registracija, ali ako želite možete možete postati naš član i povremeno primati na Vaš mail obavijesti i novosti i uživati u dodatnim pogodnostima članstva.

Dokumentarci.com ne hostaju, tj fizički ne drže niti jedan film na svojim serverima, svi filmovi su dostupni putem različitih online video servisa, google video, youtube, guba... i ne odgovaramo za sadržaje istih. Isto tako ako pojedini dokumentarni film nije dostupan putem naše stranice vjerojatno je servis na kojem se nalazi onemogućio prikazivanje na što ne možemo utjecati.

Press cliping

17.03.2010. eHrvatska top web - emisija eHrvatska, pod pokroviteljstvom ureda za e-Hrvatsku, a u produkciji kuce Digimark, zeli informirati hrvatsku javnost o novim tehnologijama i zbivanjima na informacijsko tehnološkom tržišu. Svake srijede emisija donosi pregršt zanimljivih vijesti, korisnih savjeta, te govori o napretku u informatizaciji države.

31.01.2010. www.interfejs.tv. Emisija Interfejs emituje se od marta 2007. godine na drugom programu Javnog medijskog servisa Radio Televizije Srbije. Link na članak. Link na reportažu možete pogledati na ovom linku http://vimeo.com/9725209

19.01.2010 www.idesh.net. Ovaj magazin nešto je što ranije nikada niste vidjeli, ovaj magazin prvi je i jedini u svojoj kategoriji tako da svaka usporedba koja bi olakšala njegovo opisivanje pada u vodu. Nije lako biti prvi. Nije lako biti najgori kada ta karakteristika postaje vrlinom. Link na članak